ŽUPANIJA / DUGA RESA

DAŠAK LUKSUZA U DUGOJ RESI  Na lijevoj obali Mrežnice "domaći dečki" staru mlinicu preuređuju u ekskluzivni hotel

DAŠAK LUKSUZA U DUGOJ RESI  Na lijevoj obali Mrežnice

Devastirani mlin

Kako je danas za KAportal rekao Dalibor Vukmanić, stari devastirani mlin i imanje u Belavićima kupili su još prije nekoliko godina sa zamisli da tamo naprave restoran. Kad su, dodaje, uvidjeli da bi treći restoran u njihovom portfelju možda bio i previše, odlučili su se da tradicijsko seosko imanje s mlinom pretvore u boutique hotel.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Završen je idejni projekt i duboko smo u glavnom projektu. Sve bi, što se tiče papiranatog dijela, trebalo biti gotovo do 1. svibnja, rekao nam je Vukmanić. Koncept će polako postajati stvarnost, a sve kao kombinacija tradicionalnog i modernog, ali opet u drvu i kamenu kao materijalima koji imitiraju sedru i okoliš da objekt bude što bolje uklopljen u prirodni ambijent rijeke i lokacije koja se na turističku kartu već otprije ucrtala s vrlo popularnim kampom Slapić.

Brojni sadržaji

Zanimljivo da se na ovoj lokaciji neće usluživati gosti "sa strane", odnosno neće postojati restoran otvorenog tipa nego će sve biti podređeno gostima hotela, od doručka ili dodatne ugostiteljske ponude, te sadržajima poput saune, wellnesa, bazena i svega ostalog bez čega je nezamisliv moderan hotel.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!