ŽUPANIJA / DUGA RESA

ZAVRŠETAK RADOVA

Završena energetska obnova Specijalne bolnice Duga Resa, radove od 10,4 milijuna kuna Županija sufinancirala iznosom od 2 milijuna kuna

Završena energetska obnova Specijalne bolnice Duga Resa, radove od 10,4 milijuna kuna Županija sufinancirala iznosom od 2 milijuna kuna

U Dugoj Resi energetski je obnovljen i Dom zdravlja, Osnovna škola Vladimir Nadzor i tamošnja Srednja škola.

U Dugoj Resi završena je energetska obnova Specijalne bolnice za produženo liječenje u vrijednosti 10,4 milijuna kuna. Karlovačka županija je za potrebe energetske obnove izdvojila dva milijuna kuna. Kako to inače i biva, završetak radova obišla je županica Martina Furdek Hajdin, a o svim provedenim aktivnostima izvijestila je ravnateljica bolnice Višnja Mihalić Mikuljan sa suradnicima.

Energetska obnova bolnice obuhvatila je zamjenu vanjske stolarije, rekonstrukciju fasade, krova i kotlovnice, zamjenu postojeće rasvjete s LED rasvjetom te ugradnju fotonaponskih panela, sve s ciljem smanjenja troškova na energentima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako napominju iz Karlovačke županije, uz Specijalnu bolnicu za produženo liječenje, u Dugoj Resi energetski je obnovljen Dom zdravlja u vrijednosti 1,7 milijuna kuna te Osnovna škola Vladimir Nazor u vrijednosti 3,6 milijuna kuna. Također, pri Srednjoj školi Duga Resa ugrađen je kotao na biomasu radi povećanja energetske učinkovitosti, a sve u svrhu poboljšanja kvalitete pružanja usluge stanovnicima Duge Rese, napominju iz Karlovačke županije. 

Izdvojeno


Reci što misliš!