ŽUPANIJA / DUGA RESA

stanogradnja

Grad Duga Resa zaprimio 32 zahtjeva mladih obitelji za stanove POS-a: Kreće izrada liste reda prvenstva

Grad Duga Resa zaprimio 32 zahtjeva mladih obitelji za stanove POS-a: Kreće izrada liste reda prvenstva

Posljednja stambena zgrada u Dugoj Resi je izgrađena prije 16 godina.

Grad Duga Resa zaprimio je 32 zahtjeva na Javnom poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stana u programu društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Duge Rese, a koji poziv je trajao do 02. lipnja 2023. godine, kažu u Gradu.

Dana 10. srpnja 2023. godine održati će se sjednica Povjerenstva za utvrđivanje liste reda prvenstva za kupnju stana u programu društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Duge Rese, a na kojoj će se utvrditi prijedlog liste reda prvenstva. Prijedlog liste reda prvenstva objavit će se oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici Grada Duge Rese.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Podnositelji zahtjeva imaju pravo podnošenja prigovora gradonačelniku na utvrđeni redoslijed na prijedlogu Liste reda prvenstva, odnosno na neuvrštavanje na prijedlog liste reda prvenstva, u roku od 8 dana od dana objavljivanja prijedloga Liste reda prvenstva. Po rješavanju prigovora konačnu listu reda prvenstva utvrđuje gradonačelnik, te će se ista objaviti na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Grada Duge Rese, navodi se u objavi Grada Duge Rese.

Čak 16 godina je prošlo otkako je u Dugoj Resi izgrađena neka stambena zgrada, a radilo se također o zgradi iz programa POS-a. Nova zgrada gradit će se do te postojeće u naselju Jugozapad.

Izdvojeno


Reci što misliš!