ŽUPANIJA / DUGA RESA

DJEČJE VIJEĆE

Konstituiran III. saziv Dječjeg gradskog vijeća - Duga Resa dobila novog dječjeg gradonačelnika

Konstituiran III. saziv Dječjeg gradskog vijeća - Duga Resa dobila novog dječjeg gradonačelnika
Grad Duga Resa

Mandat malih vijećnika traje dvije godine te mandat dječjeg gradonačelnika godinu dana kako bi svaku godinu bila zastupljena jedna osnovna škola

Grad Duga Resa dobio je novog dječjeg gradonačelnika. Na konstituirajućoj sjednici trećeg saziva Dječjeg gradskog vijeća Grada Duge Rese izabran je Patrik Kekić, učenik 7. razreda OŠ Ivan Goran Kovačić.  

Kao i u prvom sazivu mandat malih vijećnika traje dvije godine te mandat dječjeg gradonačelnika godinu dana kako bi svaku godinu bila zastupljena jedna osnovna škola. Svojim konstituiranjem svaki član Dječjeg gradskog vijeća osobno se predstavio, a svima je zajedničko da se radi na boljitku njihovog grada, da se druže i da se poštuju dječja mišljenja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kao i dosadašnje aktivnosti Dječjeg vijeća nastaviti će se  u suradnji sa Savjetom mladih, DND Jozefina i Udrugom za mlade "Agora" kao i drugim gradskim udrugama i institucijama. Sigurni smo da će i ovaj saziv "malog" Gradskog vijeća nastaviti raditi podjednako učinkovito kao i da će se otvoriti mogućnosti međusobnih druženja i susreta s ostalim Dječjim gradskim vijećima drugih gradova kao i za edukativne i zabavne radionice za djecu i mlade, izvijestili su iz gradske uprave. 

Izdvojeno


Reci što misliš!