ŽUPANIJA / OGULIN

Novi ispad župnika Josipa Štefančića, sad na radu u Ogulinu: Pijan brutalno izvrijeđao konobaricu, ona se požalila biskupu i medijima

Novi ispad župnika Josipa Štefančića, sad na radu u Ogulinu: Pijan
brutalno izvrijeđao konobaricu, ona se požalila biskupu i medijima

Rekao da mu je žao, pa opet po starom?

Otac biskup dao mu je upozorenje zbog neprimjerenog ponašanja i vulgarnih riječi koje svakako ne pripadaju jednom svećeniku. Svećenik je službenik Božji koji mora odisati svetim ponašanjem i tako biti ljudima i prijatelj, duhovnik i duhovni autoritet. Napominjemo, vlč. Josip u razgovoru s Biskupom ističe stvari koje je pogriješio i žao mu je zbog toga. S Biskupovim upozorenjem ističe žaljenje za neprimjerenim ponašanjem i nastojanje za ispravljanjem pogrešnih koraka. U nadi međusobnog razumijevanja srdačno Vas pozdravljamo i želimo svako dobro u životu i radu". Dopis je potpisao vlč. Mišel Grgurić, kancelar i biskupov tajnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon svega, Ana Stipetić javila se ponovo, istaknuvši kako je župnik ponovo došao u objekt u kojem radi, a nije imao potrebu ispričati se. Čak što više, ponovo je o njoj ružno govorio. U želji da saznamo više detalja o ovom slučaju, ogulinski OGportal je 15. ožujka uputio pitanje u Gospićko - senjsku biskupiju, a s tim je upoznao i župnika Štefančića. Međutim, odgovor još nije stigao.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!