ŽUPANIJA / OGULIN

Jelić u Ogulinu okupio HDZ-ovce i obećao da će realizacija projekta obrane od poplave biti "najmanje 15 puta učinkovitija"

Jelić u Ogulinu okupio HDZ-ovce i obećao da će realizacija projekta
obrane od poplave biti

Županijski odbor HDZ-a sinoć je zasjedao u Ogulinu, po riječima predsjednika Damira Jelića i aktualnog župana, tema je usklađivanje strateških projekata Karlovačke županije sa stanjem na terenu, sa strankom i trećom sponom - članovima Županijske skupštine.

Dakako u gradu podno Kleka najbitniji projekt je onaj obrane od poplave, pa je Jelić reagirao na nedavne izjave koje su došle iz Hrvatskih voda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U Ogulinu se događaju čudne stvari dođe nižerangirana osoba iz Hrvatskih voda i zbog vlastitih dnevnica kaže da ima 17 čestica koje treba otkupiti, a zna se točno koliko ih ima. Ima hrpetina insinuacija, iznad svega su naši ljudi koji plave i nakon 20 godina i u Ogulinu je došlo do tragičnih razmjera, o Karlovcu neću ni pričati, kaže Jelić.

Ovo je, dodaje, jedinstven projekt i model koji vrijedi za čitavu Hrvatsku i koliki su rezultati vidjet ćete, rekao je, i rezultate.

- Odgovorno tvrdim da ćemo biti 15 do 18 puta učinkovitiji koji su prije nas to radili zajedno s nacionalnim institucijama. Prezentacija projekta će vrlo brzo biti prikazana, zna se gdje su kritične točke, upravo razrješavalo probleme s katastrom koji se u ovom trenutku pokazao najslabijom točkom no ne znači da ni to nećemo riješiti, kaže Jelić.

Jelić kao župan ima u planu završiti turneju po gradovima i općinama te napraviti finalni razgovor s gradonačelnicima i načelnicima. Otkrio je i broj projekata koji se provode - njih 407.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!