ŽUPANIJA / OPĆINE

PODRŠKA STARIJIMA

Projekt "Zaželi za Općinu Vojnić" priveden kraju: U potpunosti je opravdao očekivanja, u pripremi je nastavak programa

Projekt
Općina Vojnić

Pročelnik Joško Bule naglasio je kako je ovo projekt od velikog značaja za cijelu zajednicu te hvalevrijedan projekt za područje općine Vojnić, obzirom da je sve više starije populacije kojima je pomoć uistinu i potrebna

U općini Vojnić održana je završna konferencija projekta "Zaželi za Općinu Vojnić", na kojoj su voditeljica projekta Maja Martinović i asistentica na projektu Nikolina Vuletić ciljanoj skupini i široj javnosti prezentirale osnovne informacije i rezultate provedenog projekta.

Završnoj konferenciji su prisustvovali i partneri na projektu Dijana Cerovac u ime Zavoda za socijalnu skrb Karlovac, Podružnica Vojnić, Sandra Car ispred Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje, područna služba Karlovac – ispostava Vojnić, vijećnici Općinskog vijeća Općine Vojnić, predstavnici mjesnih odbora te ostali uzvanici. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pod nazivom "Zaželi za Općinu Vojnić", na području općine zaposlene su 23 žene na razdoblje od 6 mjeseci, tijekom kojih su zaposlene žene redovito skrbile o 138 krajnjih korisnika. Tijekom trajanja projekta, krajnjim korisnicima su se na mjesečnoj bazi dijelili higijenski paketi koji su bar djelomično potpomogli kućnim budžetima korisnika sa osnovnim higijenskim potrepštinama. 

- Nakon što se projekt priveo kraju, možemo reći kako je u potpunosti opravdao očekivanja, jer su svi korisnici vrlo zadovoljni sa skrbi i pomoći koju su dobili. Osobito su zahvalni oni korisnici koji su dislocirani od glavnih prometnica, koji žive sami i kojima je svaka posjeta naših žena bila od velikog značaja, poručuju iz Općine Vojnić.

Pročelnik Joško Bule naglasio je kako je ovo projekt od velikog značaja za cijelu zajednicu te hvalevrijedan projekt za područje općine Vojnić, obzirom da je sve više starije populacije kojima je pomoć uistinu i potrebna.

- Općina Vojnić će svakako nastojati i u budućnosti ponovno kandidirati ovaj program koji bi po najavama trebao započeti sa prijavama 11. rujna tekuće godine, dodao je Bule. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!