ŽUPANIJA / OPĆINE

NA MIGRANTSKOJ RUTI

Predsjednik RH Zoran Milanović danas u Cetingradu! Obići će graničnu policiju i održati sastanak s predstavnicima MUP-a

Predsjednik RH Zoran Milanović danas u Cetingradu! Obići će graničnu policiju i održati sastanak s predstavnicima MUP-a

U Lugu Koranskom predsjednik Republike će obići prvu točku granične ophodnje Aljaska 1 i susresti se s pripadnicima ATJ Lučko i SJP Orao Osijek koji će mu prezentirati rad s dronovima prilikom nadzora državne granice.

Granična policija u Karlovačkoj županiji kao i specijalne ekipe opremljene i obučene za hvatanje krijumčara ilegalnih migranata imaju pune ruke posla, a kako rade na terenu će se danas uvjeriti predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Predsjednik dolazi u Cetingrad, a prema najavljenom protokolu iz njegova Ureda, održat će sastanak s predstavnicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske koji će mu prezentirati rad granične policije na području PU karlovačke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Lugu Koranskom predsjednik Republike će obići prvu točku granične ophodnje Aljaska 1 i susresti se s pripadnicima ATJ Lučko i SJP Orao Osijek koji će mu prezentirati rad s dronovima prilikom nadzora državne granice. Na drugoj točki, navode u Uredu predsjednika, obići će "drugu točku ophodnje Aljaska 2 i susresti se s pripadnicima ATJ Lučko i SJP Orao Osijek koji će mu prezentirati rad termovizijske kamere prilikom nadzora državne granice".

Izdvojeno


Reci što misliš!