ŽUPANIJA / OZALJ

SVE SNAGE NA TERENU

Operativne snage Civilne zaštite grada Ozlja su u stanju pripravnosti: U tijeku obilazak ugroženih područja i podjela vreća s pijeskom

Operativne snage Civilne zaštite grada Ozlja su u stanju pripravnosti: U tijeku obilazak ugroženih područja i podjela vreća s pijeskom

Tijekom dopodneva od strane Hrvatskih voda na ozaljsko područje dostavljeno je 2000 komada vreća s pijeskom te potrebna količina folije, kao i dodatnih 1000 komada praznih vreća koje će se puniti u slučaju potrebe.

S obzirom na procjene Državnog hidrometeorološkog zavoda i Hrvatskih voda vezano za porast vodostaja rijeka, održana je sjednica Stožera Civilne zaštite Grada Ozlja. Kako su izvijestili, u kontinuiranom su kontaktu s predstavnicima mjesnih odbora na područjima ugroženim od poplava.

Tijekom dopodneva od strane Hrvatskih voda dostavljeno im je 2000 komada vreća s pijeskom te potrebna količina folije, kao i dodatnih 1000 komada praznih vreća koje će se puniti u slučaju potrebe. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Operativne snage Civilne zaštite na čelu s vatrogascima su u pripravnosti te je u tijeku obilazak područja ugroženih od poplava i podjela vreća s pijeskom i folija mještanima. U kontaktu smo s Policijskom postajom Ozalj i osobama nadležnima za upravljanje državnim, županijskim i nerazvrstanim cestama na području Grada Ozlja, a vezano za prohodnost cesta, poručuju iz Grada, te dodaju kako za sve informacije ili potrebe za vrećama s pijeskom, folijama i slično građani se mogu javiti na broj telefona 193 ili vatrogasnom zapovjedniku Grada Ozlja Vlatku Pečaveru (mob.: 095/8156-001).

Izdvojeno


Reci što misliš!