ŽUPANIJA / OZALJ

ZBOG POPLAVE

Dnevni boravak na Kupi zatvara svoja vrata dva tjedna ranije, no ozaljskom ljetu nije kraj, uskoro počinje najslađi festival u godini

Dnevni boravak na Kupi zatvara svoja vrata dva tjedna ranije, no ozaljskom ljetu nije kraj, uskoro počinje najslađi festival u godini
Dnevni boravak na Kupi

Od 1. do 3. rujna, ovo malo mjesto kraj Ozlja pretvorit će se u slatki raj gdje će se štrudle predstaviti u svoj svojoj raskoši i raznovrsnosti

Zbog posljedica poplave Dnevni boravak na Kupi u Ozlju zatvara svoja vrata za ovu godinu. Nažalost, posjetitelji će ostati uskraćeni druženja ova posljednja 2 planirana vikenda. No, organizatori već najavljuju program za sljedeće ljeto. 

No, ljetu u Ozlju nije došao kraj. Kao što je KAportal već najavio, početkom rujna kreće najslađi festival u godini. U slikovitom Jaškovu, uz mirise svježe pečenih štrudli, priprema se osmi po redu Štrudlafest. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od 1. do 3. rujna, ovo malo mjesto kraj Ozlja pretvorit će se u slatki raj gdje će se štrudle predstaviti u svoj svojoj raskoši i raznovrsnosti, uz obilje drugih sadržaja na temu gastronomije, sporta, kulture, umjetnosti i zabave za sve posjetitelje.

Prve note ovog najpoznatijeg gastro eventa Karlovačke županije stižu u petak, 1. rujna, u 20 sati, uz koncert Luke Nižetića. 

Osim glazbenog užitka, prije koncerta u petak posjetitelji će se moći okušati u “Štrudla pub kvizu” kojeg će pripremiti Krešimir Sučević Međeral, a slatke delicije kvizašima će biti ključni saveznik ili pak izazov za koncentraciju.

Dok će subota u Jaškovu biti u znaku natjecanja za naj štrudlu, u nedjelju 3. rujna u poslijepodnevnim satima na pozornicu stupa jedan od najistaknutijih mladih glazbenika Filip Rudan.

Jaškovski Štrudlafest, poznat po svojim ukusnim štrudlama, ove godine donosi novu aktivnost koja će oduševiti sve zaljubljenike u štrudle, prirodu i tradicionalnu gastronomiju.

Štrudla step by step šetnja je kroz slikovite predjele Jaškova na kojoj će sudionici na pješačkoj ruti uz pratnju vodiča imati priliku saznati tajne stvaranja najveće štrudle na svijetu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!