ŽUPANIJA / OZALJ

OSI 2023

Završile još jedne Ozaljske sportske igre, prvo mjesto osvojila je momčad iz Ozlja, županica i gradonačelnica uručile medalje najboljima

Završile još jedne Ozaljske sportske igre, prvo mjesto osvojila je momčad iz Ozlja, županica i gradonačelnica uručile medalje najboljima

Igre su trajale dva dana, a sportskih uzbuđenja i napetosti nije nedostajalo

Dodjelom medalja i pehara uspješno su završene Ozaljske sportske igre, u organizaciji Sportskog društva Munjara i grada Ozlja. Preko 600 natjecatelja iz 14 prijavljenih ozaljskih mjesnih odbora odmjerilo je snage u nogometu, graničaru, atletici, povlačenju užeta i veslanju. Igre su trajale dva dana, a sportskih uzbuđenja i napetosti nije nedostajalo. Prvo mjesto osvojila je momčad iz Ozlja, drugo Vrhovac, a treće Zorkovac i Zorkovac na Kupi. 

Ovaj hvalevrijedan sportski događaj podržala je i županica Martina Furdek-Hajdin, koja je zajedno s ozaljskom gradonačelnicom Lidijom Bošnjak najboljima podijelila pehare i uručila medalje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Čestitke svim timovima na izvanrednom trudu i predstavljanju svojih mjesnih odbora. Ovo je prilika da pokažemo zajedništvo i podršku prema svim sudionicima, bez obzira na rezultat. Važno je da smo se okupili kako bismo slavili sportski duh i međusobno prijateljstvo.Vidimo se iduće godine na novim sportskim izazovima i nadamo se da ćemo ponovno stvoriti nezaboravne trenutke, kazala je županica.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!