ŽUPANIJA / OZALJ

ŽUPANICA U POSJETU

Obnovljeno krovište DVD-a Vrhovac koje je stradalo u tuči prošle godine, sanacija je koštala više od 30 tisuća eura

Obnovljeno krovište DVD-a Vrhovac koje je stradalo u tuči prošle godine, sanacija je koštala više od 30 tisuća eura

Županica je pohvalila rad DVD-a Vrhovac, naglasivši kako je Vatrogasni dom, u kojem djeluju i Sportsko društvo Vrhovac, KUD Vrhovac, te Mjesni odbor, središte zbivanja ovog kraja

Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin sa suradnicima obišla je Vatrogasni dom DVD-a Vrhovac. Zgrada je oštećena u lipnju prošle godine, kada je zbog tuče stradalo krovište. Sanacija je stajala 32 tisuće eura, što su osigurali Grad Ozalj, Karlovačka županija, i sam DVD.

Županicu je u Vrhovcu dočekao predsjednik DVD-a Vrhovac Nikola Čulig sa suradnicima, te je zahvalio županiji na pomoći u iznosu od 9 tisuća i 200 eura za popravak krovišta. Također, upoznao je županicu s radom Društva, istaknuvši kako ono ima 120 članova, a iznimno su, rekao je, ponosni na rad dječjeg podmlatka i mladeži.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Županica je pohvalila rad DVD-a Vrhovac, naglasivši kako je Vatrogasni dom, u kojem djeluju i Sportsko društvo Vrhovac, KUD Vrhovac, te Mjesni odbor, središte zbivanja ovog kraja.

U obilasku DVD-a Vrhovac bio je i zapovjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije Goran Franković, predsjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije Robert Hranilović, gradonačelnica Ozlja Lidija Bošnjak, predsjednik ozaljskog Gradskog vijeća Stjepan Basar, predstavnici KUD-a Vrhovac te predstavnici Mjesnog odbora.

Izdvojeno


Reci što misliš!