ŽUPANIJA / OZALJ

TEŠKE RIJEČI

Ozaljski SDP-ovac na sjednici gradskog Odbora za sport vrijeđao članove na osobnoj razini, stranka se javno ispričala: Ne podržavamo ovakav način komunikacije

Ozaljski SDP-ovac na sjednici gradskog Odbora za sport vrijeđao članove na osobnoj razini, stranka se javno ispričala: Ne podržavamo ovakav način komunikacije

Iz GO SDP-a Ozalj izvijestili su i da je protiv Đovanija Klanfara pokrenut stegovni postupak - isključenje iz stranke

GO SDP Ozalj moli za objavu javne isprike u ime svih članova organizacije jer je na sjednici Odbora za sport održanoj 29. kolovoza 2023. godine u toku rasprave pod točkom 1. Analiza "Ozaljskih sportskih igara 2023" njihov član, član Gradskog vijeća Grada Ozlja i član Odbora za sport Đovani Klanfar na osobnoj razini vrijeđao prisutne članove i osobe koje nisu bile na sjednici. 

- Članovi Gradskog odbora ne podržavaju ovakav način rada, komunikacije i vrijeđanje na osobnoj razini te se ovim putem javno ispričavamo zbog neugodnosti slijedećim osobama: gradonačelnici Lidiji Bošnjak, Albertu Bukovcu, djelatniku OŠ "Slava Raškaj Ozalj", treneru Rukometnog kluba i članu IO Zajednice sportskih udruga Grada Ozlja, Danijelu Hrastovu, članu organizacijskog odbora OSI 23, Josipu Markoviću, članu Gradskog vijeća i predsjedniku Odbora za sport te članovima sportskog društva "Munjara" i Savjetu mladih koji su bili uključeni u organizaciju OSI, poručili su iz GO SDP-a Ozalj. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

O čemu se točno radi na svojim stranicama objavilo je Sportsko društvo Munjara. Kako pojašnjavaju, navedena sjednica održana je na inicijativu Đovanija Klanfara. 

- Glavni razlog sazivanja sjednice je bio sastanak s organizatorima Ozaljskih sportskih igara 2023. a to su Sportsko društvo Munjara Ozalj i Grad Ozalj, u cilju analize održanih igara. Sportsko društvo Munjara se rado odazvalo pozivu kako bi čuli mišljenje samog odbora i gospodina Klanfara. Sportsko društvo Munjara su na tom sastanku predstavljali Dario Cedilak, Daniel Hrastov i Tomislav Gatarić. Sastanku su još prisustvovali Josip Marković, Nikola Furjanić, Đovani Klanfar i Lidija Bošnjak, izvijestili su iz SD Munjara. 

U dostupnom zapisniku sa sjednice, na ono što upućuje GO SDP Ozalj, Klanfar je uputio niz neprimjerenih riječi, nazvavši Alberta Bukovca "grobarem Ozaljskog sporta", a Daniela Hrastova ocjenio je "da je po pitanju sporta retardiran". Kazao je i da će "zamoliti Boga da se promijeni vlast u Ozlju i onda više neće biti ovogodišnjih organizatora OSI ni gradonačelnice u ovoj organizaciji te će tada biti onako kako treba".

Iz GO SDP-a Ozalj izvijestili su i da je protiv Đovanija Klanfara pokrenut stegovni postupak - isključenje iz Stranke. 

Izdvojeno


Reci što misliš!