ŽUPANIJA / OZALJ

GRADSKO VIJEĆE

Danas zadnja sjednica Gradskog vijeća u Ozlju, na dnevnom redu tehnički rebalans proračuna na kraju poslovne godine

Danas zadnja sjednica Gradskog vijeća u Ozlju, na dnevnom redu tehnički rebalans proračuna na kraju poslovne godine

Uglavnom je riječ o tehničkom usklađivanju proračuna, pa se prijedlogom planirani iznos prihoda uvećava za 323.333,80 eura, te se ukupni prihodi predlažu u iznosu od 8.985.862,52 eura

Gradsko vijeće u Ozlju održat će danas svoju zadnju sjednicu u ovoj godini. Na dnevnom redu je 17 točaka, a uvodnog aktualnog sata po već uhodanoj praksi u ovo predblagdanskom razdoblju neće biti. 

Na kraju poslovne godine u rebalans ide ovogodišnji proračun, koji će doživjeti treće izmjene u ovoj godini, a s njima i gradski programi potpora. Uglavnom je riječ o tehničkom usklađivanju proračuna, pa se prijedlogom planirani iznos prihoda uvećava za 323.333,80 eura, te se ukupni prihodi predlažu u iznosu od 8.985.862,52 eura. Rashodi se uvećavaju za 317.727,23 eura, pa ukupni rashodi iznose 9.490.751,33 eura. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Formalnu proceduru proći se i odluka o donošenju revizije procjene rizika od velikih nesreća kao i plan djelovanja u području prirodnih nepogoda za 2024. godinu. Vijećnici će raspraviti i o sustavu civilne zaštite na području Grada, što podrazumjeva donošenja plana kao i smjernice za organizaciju i razvoj sustava. 

Gradsko vijeće donijet će i odluku o imenovanju ravnatelja Gradske knjižnice i čitaonice Ivana Belostenca Ozalj i Zavičajnog muzeja. Nakon provedenog natječaja, novi mandati dobili su dosadašnji ravnatelji, Bogdan Bošnjak u Gradskoj knjižnici i Stjepan Bezjak u Zvičajnom muzeju. 

Izdvojeno


Reci što misliš!