ŽUPANIJA / SLUNJ

RADOVI PRI KRAJU

Slunjani više neće morati na fizikalnu terapiju u Karlovac - uskoro otvorena u njihovu Domu zdravlja

Slunjani više neće morati na fizikalnu terapiju u Karlovac - uskoro otvorena u njihovu Domu zdravlja
www.kazup.hr

Građani Slunja i okolnih područja godišnje će uštedjeti oko milijun kuna troškova putovanja na fizikalnu terapiju u Karlovac

Fizikalna terapija u Domu zdravlja Slunj, vrijedna pet milijuna kuna, uskoro će biti uređena i dostupna tamošnjim stanovnicima koji više na terapije neće morati u Karlovac.

- Projekt je izveden u četiri faze od 2018. godine. Građevinske radove izvodila je domaća tvrtka GZPP d.o.o. iz Slunja,1. i 2. faza, te tvrtka ESPERA d.o.o. iz Splita, 3. faza radova. Radove na opremanju u ovoj završnoj fazi izvodi tvrtka Focus Medical d.o.o. iz Zagreba. Dio sredstava, cca.2,4 milijuna kn, osiguralo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, dok su u sufinanciranju projekta još participirali Karlovačka županija, s 2,35 milijuna kn i Grad Slunj s 250 tisuća kn vlastitih sredstava, kazali su u Županiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Završetkom ovog projekta korisnici usluga Doma zdravlja Slunj dobit će moderno uređen i opremljen prostor za fizikalnu terapiju i, još važnije, godišnje uštedjeti oko milijun kuna troškova putovanja na terapiju u Karlovac.

Izdvojeno


Reci što misliš!