ŽUPANIJA / SLUNJ

U DUHU ZAJEDNIŠTVA

Blagdansko ozračje u Slunju! Mališani Dječjeg vrtića Slunj okitili bor ispred crkve Presvetog Trojstva VIDEO

Blagdansko ozračje u Slunju! Mališani Dječjeg vrtića Slunj okitili bor ispred crkve Presvetog Trojstva VIDEO
Grad Slunj

U duhu zajedništva, uređen je bor koji sada krasi predvorje naše crkve, te donosi radost i blagdansko ozračje u Slunj, poručili su iz gradske uprave

Prije dolaska Svetog Nikole u crkvu Presvetog Trojstva u Slunju, djeca iz Dječjeg vrtića Slunj, zajedno sa svojim odgajateljicama, gradonačelnicom Mirjanom Puškarić te vatrogascima iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slunj, marljivo su radila na ukrašavanju božićnog bora.

Svaka kuglica, svjetlucava vrpca i šareni ukras postali su rezultat njihove maštovite igre i kreativnosti. Odgajateljice su usmjeravale malene umjetnike, potičući ih da izraze svoju individualnost kroz vlastite kreacije. Gradonačelnica Puškarić s osmijehom je podržavala njihove napore i s vatrogascima pružala pomoć oko postavljanja njihovih kuglica na bor. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Najljepše je svjedočiti radu i trudu naše djece dok s veseljem izrađuju vlastite ukrase, gledati njihove iskrene osmijehe dok kite bor… i sada imaju svoje posebno mjesto u gradu, za koje su upravo oni zaslužni, komentirala je gradonačelnica Mirjana Puškarić. 

- Kao mali znak zahvale za njihov trud, gradonačlenica je svakom malom pomagaču uručila prigodan slatki poklon, a isti su primile i njihove odgajateljice te ravnateljica Dječjeg vrtića Slunj. U duhu zajedništva, uređen je bor koji sada krasi predvorje naše crkve, te donosi radost i blagdansko ozračje u Slunj, poručili su iz gradske uprave. 

Izdvojeno


Reci što misliš!