ŽUPANIJA / SLUNJ

OKTANSKI SPEKTAKL

Slunj je danas domaćin Quattro River Rallyja! Iz gradske uprave objavili regulaciju prometa, u Kneji razgledavanje automobila

Slunj je danas domaćin Quattro River Rallyja! Iz gradske uprave objavili regulaciju prometa, u Kneji razgledavanje automobila

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u staroj vojarni “Kneja” gdje će imati mogućnost razgledati natjecateljske automobile, kažu u Gradu Slunju.

Grad Slunj ovog je vikenda također domaćin Quattro River Rally-a, a oktanski spektakl u ovaj gradić dolazi u subotu 6. travnja s dva uzbudljiva brzinska ispita.

- Start utrke je organiziran u Ulici 1. poljski put, nakon čega će se automobili uputiti kroz dinamičnu rutu, prolazeći kroz ulicu 14. Domobranske Pukovnije i Podmelnica. Cilj utrke će biti postavljen u Ulici Ivana Gorana Kovačića, nakon čega će se automobili vratiti na regrupaciju u staru vojarnu “Kneja”. Sve spomenute prometnice bit će zatvorene za javni promet od 15.30 do 20 sati, javljaju u slunjskoj gradskoj upravi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natjecatelji će se suočiti s izazovom na dva brzinska ispita u Slunju, prvi s početkom u 16:55h, a drugi u 18:18h. Nakon što pređu ciljnu liniju u Ulici Ivana Gorana Kovačića, vozila će se spustiti ulicom A. Šenoe na D1 i vratiti se u vojarnu Kneja, gdje će biti regrupacija za drugu vožnju.

Osim domaćih vozača, Slunj će ugostiti i brojne vozače iz različitih dijelova Europe, kao i one koji se pripremaju za WRC Croatia rally koji će se održati dva tjedna kasnije.

- Ponosni sponzori Quattro River Rally utrke u Slunju su Građevinski obrt Špelić i Skukan d.o.o., čije je podrška od velike važnosti za ovaj događaj. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u staroj vojarni “Kneja” gdje će imati mogućnost razgledati natjecateljske automobile, kažu u Gradu Slunju.

Izdvojeno


Reci što misliš!