KAportal Umjetnički rezidencijalni program ovog tjedna na Sceni - nastaje instalacija temeljena na elektronici i analognim uređajima | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Umjetnički rezidencijalni program ovog tjedna na Sceni – nastaje instalacija temeljena na elektronici i analognim uređajima

Ovog tjedna, od 23. do 29. rujna, na Maloj sceni Hrvatskog doma odvija se rezidencijalni program Free Art Glitch 4.0: Kulturna stanica 019. Ovaj program četvrtu godinu zaredom zajednički organiziraju umjetnička organizacija Format C iz Zagreba i KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj,, u okviru programa “Nova Kultura_ Hibridni grad 019.” i “Inquiry Inc.[2019]/free_art_-_*” Uz umjetničku rezidenciju koja je otvorena za sudjelovanje, u petak 27. rujna bit će otvorena prateća izložba s diskurzivnim, glazbenim i edukativnim programom.

Tijekom sedmodnevnog boravka u Karlovcu, umjetnica Bojana Vojvodić i umjetnik Tin Dožić će, s mentorom Bastienom Lavaudom, Formatom C i lokalnim umjetnicima volonterima i aktivistima te dugogodišnjim suradnicima udruge KA-MATRIX – surađivati na produkciji novih djela i postavu multimedijske instalacije temeljenih na umjetničkoj elektronici i analognim TV uređajima.

Program:
• Uto 24. – Čet 26.9. – otvoreni elektronički glitch art studio (17-20h)
• Petak 27.9. – otvaranje izložbe + artist talk (u 20h)
• Subota 28.9. – izložba + otvoreni studio i glitch radionica (17-20h)
• Nedjelja 29.9. – izložba + otvoreni studio i glitch radionica (17-20h)

Sve zainteresirane grupe i pojedinci koji žele van radnog vremena pogledati izložbu mogu svoj dolazak najaviti na broj mobitela 0954446880 (KA-MATRIX) ili 0953221214 (KAoperativa).

KAportal.hr

  • Odgovori