VIJESTI / CRNA KRONIKA

KAZNENA PRIJAVA

Policija završila krim istragu "vatrenog showa" u klubu Monaco na Švarči: Osumnjičena i odgovorna osoba (42) za dovođenje u opasnost života i imovine

Policija završila krim istragu

Protiv osumnjičenog Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

"Vatreni show" koji je pošao po zlu u karlovačkom noćnom klubu Monaco na Švarči, po svemu sudeći mogao bi dobiti i sudski epilog i to ne samo po pitanju odgovornosti konobarice nego i vlasnika lokala. Podsjetimo, tada je uslijed nesmotrenosti konobarice koja je jakim alkoholnim pićem na šanku palila vatru, ozlijeđeno više osoba. Vatra se otela kontroli i neki su gosti morali potražiti liječničku pomoć.

Policija je danas izvijestila da su policijski službenici Policijske postaje Karlovac dovršili su kriminalističko istraživanje u vezi događaja koji se 24. ožujka, dogodio u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu, kada je ozlijeđeno više osoba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem također se i 42-godišnjaka, odgovornu osobu trgovačkog društva, sumnjiči da je počinio kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u vezi kaznenog djela Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti, kažu u policiji.

Protiv osumnjičenog Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Vlasnik Monaca Gordan Fancev koji je nakon događaja, kako tvrdi, zauvijek zatvorio vrata kluba, danas je za KAportal rekao da ne zna je li se ova prijava odnosi na njega, iako ima 42 godine. Rekao je da je sve s istragom tajno i da su potpisali izjave u policiji.

- Kontaktirao sam s oštećenima, ali niti to ne mogu komentirati, rekao je Fancev.

Izdvojeno


Reci što misliš!