KAportal VIDEO, FOTO: Tko je za blatnu kupku? Ljetna oluja rijeku Koranu pretvorila u mini verziju Inda ili Jangce | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

VIDEO, FOTO: Tko je za blatnu kupku? Ljetna oluja rijeku Koranu pretvorila u mini verziju Inda ili Jangce

Sezona kupanja na Korani je tek otvorena, a ljetna oluja od ove je rijeke napravila mini verziju Inda ili Jangce.

Prije svega par tjedana Korana je obarala rekorde u vodostaju te od izvora na Plitvicama do ušća u Karlovcu prijetila svima koji žive uz njezine obale kao i njihovoj imovini. Potom ju je toplotni val zagrijao i postala je idealna za kupanje, a neki su na plaži uživali i malo više nego drugi (LINK).

No ove snimke iz zraka  svakako pokazuju i novo lice Korane. POGLEDAJTE VIDEO, FOTO by Usenet…

KAportal.hr

 • 2 komentara

  1. 40 metara je idealni odgovor na Jurino pitanje, ali ga možemo razvlažiti i do 50-60 metara . Zašto dronovi glavnog županijskog vatrogasnog zapovjednika ne polete uzvodno po Mrežnici.Možda rezultati zračnog izviđanja ne bi odgovarali onima koji su se slikali kad je otvarana HE Lešće? Priča o sjeći drva i globalnim promjenama je obična laž za male bebe.
   Možda je vrijeme da se protiv nekog podigne krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti i zdravlja ljudi.
   Još samo da se negdje uruši pruga pa neki vlak s naftom ili lož uljem sleti sa pruge. Pitajte radnike u Rudaru gdje su prodali najviše kamena za Hrvatske željeznice prilikom saniranja nasipa pruge. Spojite branu na Dobri sa tom točkom i onda produžite taj pravac do Mrežnice, i če vam biti jasno, ZNA SE.

  2. Rijeke mijenjaju boju, najezda komaraca, mladi bježe prek grane, hmmm.. još samo da se pojavi netko sa štapom. Evo lagano dolazi ono na što smo upozoravali u komentarima kad se gradila i otvarala HE Lešće.
   http://kaportal.rtl.hr/zupan-vucic-ponudio-i-ostale-karlovacke-rijeke-za-gradnju-hidroelektrana/ Koliko je samo janjaca požderano, Brkice, kad ste prerezali vrpcu? Godinama je jedan Pročelnik vodio Županiju. Konačno je smjenjen a njegov lik i djelo ostaje generacijama u nasljedstvo. Za sad je uspio sjebati rijeke da plave i mute se.
   A što će tek biti ako proradi Pročelnikov RCGO i dojde njegov javno privatni partner? Centarhakfovo smetlište na Ilovcu biti će mala beba. Padne malo veće kiša i sav talog iz separatora otpadnih voda završi u podzemlju ogromnog krškog vodonosnika. Usudio bih se reći strateške rezerve pitke vode za cijelu Hrvatsku, naravno da imamo korpus deliktus za izjavu. OGK Karlovac. Izgledno je da mu je Ćaća ostavio u amanet ovaj dio Hrvatske da ga čereči po volji i nahođenju. Polako, ali sigurno, ide sve, hucom, putom, Pročelniče, zato, hvala vam.

  Odgovori