AKTUALNO / VIJESTI

KASKADERI

U Edisonu u svibnju međunarodni Festival kaskaderstva - dolaze kaskaderi iz cijele Europe, bit će i puno atraktivne akcije

U Edisonu u svibnju međunarodni Festival kaskaderstva - dolaze kaskaderi iz cijele Europe, bit će i puno atraktivne akcije

Karlovačko Kino Edison, a uz njega Karlovac i Duga Resa, bit će 24. i 25. svibnja domaćin međunarodnom Festivalu kaskaderstva, jedinstvenom događaju takve vrste u Europi, a kako su okupljanja takvog tipa vrlo rijetka izvan SAD-a, festival ima i veliku podršku cijele međunarodne kaskaderske zajednice pa se u Karlovcu očekuju i najpoznatija imena iz svijeta kaskadera.

Dijelit će se i nagrade za najbolje muške i ženske kaskadere, ali bit će i niz atrakcija uživo pa će tako u petak 24. svibnja u dugoreškom Amfiteatru biti održana atraktivna demonstracija kaskaderstva uz brojne vratolomije, dok će u Karlovcu u subotu 25. svibnja publika moći uživati uz kaskaderske vještine s automobilima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A kao svojevrsna najava ovog festivala u Kinu Edison ovog vikenda igra i film "Kaskader" s Ryanom Goslingom i Emily Blunt u glavnim ulogama - možete ga pogledati u petak u 21 sat te u nedjelju u 19:30 sati.

(foto: Goran Stanzl / PIXSELL)

Izdvojeno


Reci što misliš!