AKTUALNO

Novo veliko priznanje Zorin domu, Peđi Gvozdiću i Pelivanima - "Rusfaju" specijalna nagrada na Gumbekovim danima

Novo veliko priznanje Zorin domu, Peđi Gvozdiću i Pelivanima -

Novo veliko priznanje došlo je u ruke Gradskog kazališta Zorin dom i Peđe Gvozdića i Karlovačkih pelivana. Predstava "Rusfaj" u pratnji Karlovačkog kazališnog orkestra, dobila je specijalno priznanje na XII. Gumbekovim danima koji su ove godine okupili rekordnih 18 predstava iz Zagreba, Karlovca, Rijeke, Osijeka, Splita, Beograda i Sarajeva.

"Rusfaj" su Karlovčani mogli čuti i vidjeti dva puta krajem godine, a oduševljenje predstavom urodilo je i ovim nastupom, prvim izvan Karlovca i ujedno tek trećim ukupno, no i stručno povjerenstvo Gumbekovih dana potvrdilo je dojam svih onih koji su predstavu vidjeli na premijeri i repriznoj izvedbi.

Kako se ističe u obrazloženju nagrade, "Rusfaj" je sudački žiri ocijenio posebno vrijednim ostvarenjem oblikovanim kao "mozaik glazbenih hitova iz kazališnih i filmskih uspješnica, realiziran vrhunskim pjevačkim i plesnim dometima brojnog ansambla, te obogaćen kratkim komičnim glumačkim minijaturama i vrsnom živom glazbom u atraktivnoj predstavi brzog ritma".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nema sumnje kako će nakon ove nagrade i izvedbi biti više, a mi zasad možemo najaviti jednu besplatnu - kao poklon gradu i svim sugrađanima, Karlovački pelivani i Karlovački kazališni orkestar "Rusfaj" će 4. srpnja izvesti u Šancu, besplatno za sve zainteresirane!

KAportal.hr


Reci što misliš!