AKTUALNO

Kod Rakovice počinje gradnja turističkog naselja s čak 18 objekata - od idejnog rješenje do građevinske dozvole u svega pola godine!

Kod Rakovice počinje gradnja turističkog naselja s čak 18 objekata
- od idejnog rješenje do građevinske dozvole u svega pola godine!

Istaknuo je kako je od izrade idejnog rješenja do izdavanja građevinske dozvole prošlo svega 6 mjeseci te se zahalio Upravnom odjelu i Karlovačkoj županiji te načelniku Rakovice Franju Franjkoviću.

- Da je ovo jedan pravi primjer koji bi se podveo pod naziv "servis servisa" kako svakodnevno nastoje raditi u Karlovačkoj županiji, naglasila je zamjenica župana Martina Furdek-Hajdin. "Suradnja investitora i predstavnika javne uprave lokalne i regionalne razine postaje kontinuitet. Zanimljivo je da je vremenski ciklus investicije sveden na razinu koja je iznenađujuće brza i za samog investitora. Ovdje je primjetno da suradnja županijskih institucija, Turističke zajednice, Zavoda za prostorno uređenje, koji je izrađivao izmjenu Prostornog plana općine Rakovica u koji je između ostalih bio uključen i investitor te Upravnog odjela za graditeljstvo i okoliš Karlovačke županije, već je sada pokazala odlične rezultate, a puno uspjeha želim i investitoru u realizaciji njegovog projekta, pohvalila se Furdek-Hajdin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal.hr


Reci što misliš!