AKTUALNO

Sukob oko metra obale na Mrežnici: Prvo su se vrijeđali, onda potukli, pa svi završili na sudu

Sukob oko metra obale na Mrežnici: Prvo su se vrijeđali, onda
potukli, pa svi završili na sudu

Zbog remećenja javnog reda i mira na obali Mrežnice Karlovčanin i dvojica Riječana su proglašeni krivima i kažnjeni svaki s po 750 kuna na Prekršajnom sudu. Incident se zbio još 24. lipnja prošle godine oko 20.45 sati u vikend naselju u Donjem Zvečaju, no čini se da je tek nedavno došao na sudski dnevni red.

Dvojica Riječana, 21-godišnjak i njegov sedam godina stariji prijatelj bili su u čamcu i pokušali su pristati na obalu u neposrednoj blizini vikend-kuće. Ta ideja se nije dopala 53-godišnjem Karlovčaninu koji je ušao u Mrežnicu i odgurnuo čamac u kojem se nalazio dvojac, kako bi ih odvratio od nauma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- P... ti materina, ne znaš s kime imaš posla, povikao je jedan iz čamca. Nakon što su se međusobno vrijeđali došlo je i do fizičkog sukoba. Prvo je Karlovčanin jednog mladića čelom glave udario u nos, da bi drugi mladić iz čamca njega udario veslom po tijelu i ruci. Srećom, prošlo je bez ozbiljnijih ozljeda.

Svima je odrezana ista kazna, jer ih sud smatra jednako odgovornima, pa im je odredio i da plate jednake iznose za troškove postupka, po 150 kuna.

KAportal.hr


Reci što misliš!