AKTUALNO

Zahvala za ulaganja u Ogulinu: "Kralj laminata" iz Švedske, poduzetnik Darko Pervan predložen za županijsku nagradu za životno djelo

Zahvala za ulaganja u Ogulinu:

Prihvate li prijedlog županijski vijećnici, Volodymyr Kubinskyy, Ervin Jančić, Darko Stanković i udruga Udomi me Karlovac dobit će godišnja, a javno priznanje za životno djelo Darko Pervan.

Županijski Odbor za dodjelu javnih priznanja, od 21 predloženog kandidata, odlučio je upravo četvero pojedinaca i jednu udrugu predložiti za dobitnike ovogodišnjih javnih priznanja Karlovačke županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Darku Pervanu, ovdašnjoj javnosti najpoznatijeg kao vlasnika Bjelina, tvrtke koja posluje u Ogulinu, a najavljenim novim ulaganjima i gradnjom tvornice trebala bi znatno povećati zaposlenost u Ogulinu, priznanje za životno djelo bit će dodijeljeno zbog naročitih poslovnih uspjeha i zasluga za razvoj gospodarstva Karlovačke županije.

Kubinskyy će godišnje priznanje dobiti za doprinos u kulturnim, duhovnim i društvenim segmentima, Jančić u zdravstvu i promicanju brige za pacijente i humanitarno djelovanje, a Stanković za doprinos u promicanju, razvitku i unapređenju obrtništva Karlovačke županije.

Jedinoj pravnoj osobi među dobitnicima, udruzi Udomi me, priznanje će biti dodijeljeno za vrijedan, nesebičan i humanitaran angažman volontera koji pridonose zaštiti i brizi za napuštene pse.

Laureatima će priznanja biti uručena za Dan županije, koji se od ove godine obilježava 1. svibnja, na svečanoj sjednici Županijske skupštine, vjerojatno dan ranije.

KAportal.hr


Reci što misliš!