AKTUALNO

Povjerenik Nenad Livun diže karlovački SDP iz pepela: Očekujem da članovi razmirice ostave po strani

Povjerenik Nenad Livun diže karlovački SDP iz pepela: Očekujem da
članovi razmirice ostave po strani
foto ilustracija

- Danas ću na prvom, inicijalnom sastanku s kolegama i kolegicama iz karlovačkog SDP-a vidjeti kakvo je njihovo mišljenje, što žele od vlastite organizacije i dogovoriti pripreme za izbore, liste i kandidata za gradonačelnika, kazao je za KAportal Nenad Livun, povjerenik za GO SDP-a Karlovac.

Gradski odbor, dakle, ne i Gradska organizacija ove stranke, podsjetimo, odlukom stranačkog vrha prošli je tjedan raspušten, a predsjednik Foruma mladih SDP-a imenovan povjerenikom. Livun je do sad povjerničko iskustvo stjecao u ponovnom ustrojavanju županijskih Foruma mladih, a ponovno "oživljavanje" karlovačkog Gradskog odbora prvi mu je ovakav zadatak. Karlovačkim SDP-ovcima, pak, raspuštanje nije novost: prošli su ga i 2005. Livun će k njima idućih mjesec dana dolaziti bar jednom tjedno i s ovdašnjim kolegama raditi na ponovnom dizanju karlovačkog SDP-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Očekujem, prije svega, da stranačke razmirice koje su bile u prošlosti ostave po strani jer prioritet nam je svima jedinstven SDP, koji se priprema za lokalne izbore. Nakon toga, bit će održana izborna konvencija i izabrano novo vodstvo stranke, rekao je Livun.

Ti bi unutarstranački izbori, (o)stave li SDP-ovci doista sve razmirice i osobne interese iza onih stranačkih, mogli biti i prije, no najprije im slijedi priprema za lokalne izbore, odabir kandidata za Gradsko vijeće i gradonačelnika, odnosno, njegovih zamjenika. Hoće li taj izlazak biti samostalan ili u kakvoj koaliciji, tek će dogovoriti.

- Sve ćemo to vidjeti kroz idućih mjesec dana, iskomunicirati i s karlovačkim SDP-ovcima i stranačkom središnjicom pa ćemo dogovoriti o načinu izlaska na izbore, najavio je Livun.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!