AKTUALNO / VIJESTI

POMOĆ U NEVOLJI

Obećano - ispunjeno: Stani Bjelajac iz Majskih Poljana Ogulinci i Vrgorčani sagradili privremenu kuću

Obećano - ispunjeno: Stani Bjelajac iz Majskih Poljana Ogulinci i Vrgorčani sagradili privremenu kuću
Luka Stanzl/PIXSELL

KAportal je, podsjetimo, pisao o veselim Vitunjcima koji su postali viralni hit nakon što su se dobro našalili s predsjednikom Zoranom Milanovićem u Majskim Poljanama.

Ono što su im iz Vrgorca i Vitunja kod Ogulina obećali, to su i ispunili. Stani Bjelajac iz Majskih Poljana Vrgorčani i Vitunjci su sagradili privremenu kuću u kojoj će biti smještena sa svojom strinom, snahom i unukama dok se kuća, koja je srušena u potresu ne sagradi.

Iako ju je zadesila tužna sudbina, optimizam nije napuštao Stanu koja je, kako je to znala reći, otvorila 'hotel' u kojem je častila prolaznike kavom, rakijom i sličnim što je dobivala od ljudi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal je, podsjetimo, pisao o veselim Vitunjcima koji su postali viralni hit nakon što su se dobro našalili s predsjednikom Zoranom Milanovićem u Majskim Poljanama. Više možete pročitati ovdje...

Predsjednik je bio u obilasku potresom stradalog dijela Gline, a ovi majstori završavali su taman gradnju kuće bake Stane. Putevi su im se sreli u njenom "Hotelu Promaja", nadstrešnici ispod koje Stana nadgleda radove i nudi namjernike kavom i rakijom.

Kuća je sad gotova, a Stana Bjelajac presretna što je u ovoj nesreći imala sreću da joj pomognu takve ljudine. 

FOTO GALERIJA dok se kuća gradila...

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!