AKTUALNO / VIJESTI

PRIPREME ZA IZBORE

Domovinski pokret na izborima u svim gradovima i općinama Karlovačke županije, predvodi ga Vlatko Ivka: Ne zanima me mjesto gradonačelnika Karlovca, ali...

Domovinski pokret na izborima u svim gradovima i općinama Karlovačke županije, predvodi ga Vlatko Ivka: Ne zanima me mjesto gradonačelnika Karlovca, ali...
FB Domovinski pokret screenshot

- Gotovo sigurno u prijeizborne koalicije nećemo ići, za postizborne ćemo vidjeti, kaže Ivka

Domovinski pokret, najmlađa politička stranka u Karlovačkoj županiji, na svibanjskim će izborima svoje kandidate imati u svih pet gradova i 17 općina, kao i za Karlovačku županiju.

- Ići ćemo na izbore za sve pozicije i gradonačelnika i načelnika i župana i zamjenika, za članove vijeća i Županijske skupštine, u svim općinama i gradovima jer do tada ćemo imati svuda osnovane ogranke, najavio je Vlatko Ivka, predsjednik Domovinskog pokreta Karlovačke županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na izbore će samostalno, bez predizbornih koalicija, ali za razgovore su otvoreni i ako ih netko želi podržati - nemaju ništa protiv. Hoće li ulaziti u kakve postizborne koalicije, tek će odlučiti.

Jeste li spremni podržati HDZ?

- Ta će se odluka donijeti na višem nivou. Nismo o tome razgovarali na Predsjedništvu stranke, mislim da nećemo, ali ne mogu sada reći, odgovorio je.

Prerano je, kaže, još govoriti i o kandidatima kojima će tražiti povjerenje birača u Karlovačkoj županiji, ništa još nije dogovoreno, ali javnosti će biti predstavljeni vrlo brzo, u svim gradovima i općinama.

Hoćete li Vi u okršaj s kandidatom Vaše bivše stranke,HDZ-a, za mjesto gradonačelnika Karlovca?

- Nemam takvih ambicija, to nije moja želja, ali bih razmišljao o Županiji, u bilo kojem dijelu. Gradski odbor Karlovca predložit će kandidata za gradonačelnika, rekao je Ivka.

Izdvojeno


Reci što misliš!