AKTUALNO / VIJESTI

dramatično jutro

Kaos na Trešnjevci! Bujica se slijevala satima, obustavljen je promet, otvorila se rupa. Mogući prekidi u opskrbi pitkom vodom

Vatrogasci pomažu stanovnicima ispumpavati vodu iz poplavljenih podruma i suterena

Oko 7,40 sati zaustavljen je dotok vode u puknutu vodovodnu cijev u Selskoj ulici zbog koje je jutros poplavljen dio gradske četvrti Trešnjevka sjever i voda više ne slijeva u okolne ulice.

Na mjestu gdje je pukla cijev u Selskoj ulici ispred kućnog broja 173 nastala je velika i duboka rupa, a okupljeni građani komentiraju prizor kao da je "pala bomba". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon zaustavljanja vode započela je sanacija terena.

"Zbog puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda, dio Selske ceste je zatvoren. Za vrijeme radova su mogući prekidi u opskrbi pitkom vodom u Selskoj cesti i okolnim ulicama. Sve dežurne ekipe su na terenu te se sanacija očekuje tijekom dana.
Autobusi linije 109 prometuju izmijenjenom trasom Selskom cestom preko Ulice Matka Baštijana, Ulicom Dragutina Golika na Zagrebačku avenijom te se vraćaju na Selsku cestu i tako u obrnutom smjeru", poručili su iz Holdinga.

Na mjestu gdje je pukla cijev u Selskoj ulici ispred kućnog broja 173 nastala je velika i duboka rupa.

Vatrogasci pomažu stanovnicima ispumpavati vodu iz poplavljenih podruma i suterena.

Stanovnike Selske i okolnih ulica probudila je poplava nešto prije 6 sati.

Najteže stanje je u Selskoj i okolnim ulicama - Grobničkoj, Hreljinskoj, Crikveničkoj i Veprinačkoj ulici, gdje se voda u bujicama slijevala.

Poplavljene su i prostorije Nogometnog kluba Trešnjevka, a voda je doprla i do sportske dvorane Trešnjevka, poznatije kao Kutija šibica.

Promet Selskom ulicom je obustavljen.

Izdvojeno


Reci što misliš!