VIJESTI / CRNA KRONIKA

gnusni zločin

Optužnica protiv serijskog silovatelja iz Bosiljeva: Mladu Njemicu je oteo i orobio, a onda zavezao za stablo i silovao

Optužnica protiv serijskog silovatelja iz Bosiljeva: Mladu Njemicu je oteo i orobio, a onda zavezao za stablo i silovao

Mučenje je prekinuo mještanin koji je tuda slučajno prolazio, te ga je zazvao imenom, vidjevši parkirano vozilo

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je nakon provedene istrage pred Županijskim sudom u Karlovcu podiglo optužnicu protiv Siniše Adamića(44), serijskog silovatelja kojega terete da je 5. ožujka u šumi u Bosiljevu zatočio, orobio i silovao 20-godišnju njemačku djevojku koja je tim područjem prolazila turistički na biciklu.

Muškarac je kobnoga dopodneva zapazio djevojku dok se tim dijelom vozio u dostavnom vozilu obližnjeg restorana u kojemu je očito radio na crno. Vratio se, sačekao je, potom oborio s bicikla te odvukao u šumu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Privezao ju je za stablo i potom se nad njom iživljavao. Mučenje je prekinuo mještanin koji je tuda slučajno prolazio, te ga je zazvao imenom, vidjevši parkirano vozilo.

Dok je okrivljeni pričao o tome kako ga je uhvatio proljev, pa je zato tu zastao, djevojka se oslobodila i pobjegla. Policiji je ispričala stravično iskustvo, a znajuću za njegovu tamnu prošlost, pokucali su na Sinišina vrata, točnije, na vrata restorana u kojem je radio.

Klupko se razmotalo, djevojka je nakon ispitivanja u PP Duga Resa otišla vlakom do Zagreba, pa kući u Njemačku, dok je okrivljeni od tada u pritvoru.

O mučnom slučaju i mračnoj prošlosti Siniše Adamića možete čitati na ovom linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!