VIJESTI / CRNA KRONIKA

blagdansko buđenje

Uskrsna nedjelja protiče mirno, no dva vozača su je dočekala u policiji - previše su zavirili u čašicu, pa sjeli za volan

Uskrsna nedjelja protiče mirno, no dva vozača su je dočekala u policiji - previše su zavirili u čašicu, pa sjeli za volan
foto ilustracija - Pixabay.com

Jedan muškarac je iz Vojnića, drugi iz Karlovca.

 U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, javili su nam iz PU karlovačke.

Dvojica vozača uhvaćena su pijana za volanom, pa su Uskrs dočekali u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jučer u večernjim satima u Karlovcu policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,96 promila upravlja 41-godišnjak. Također sinoć su u Vojniću policijski službenici utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,89 promila upravlja 62-godišnjak, navode u policiji.

Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenih prekršaja vozači će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izdvojeno


Reci što misliš!