VIJESTI / CRNA KRONIKA

MOGLO JE ZAVRŠITI I GORE

Zbog neraščišćenih računa Karlovčanin Mercedesom suparnika htio izgurati s ceste, no za volanom Mini Coopera nije bio on, već majka s troje djece

Zbog neraščišćenih računa Karlovčanin Mercedesom suparnika htio izgurati s ceste, no za volanom Mini Coopera nije bio on, već majka s troje djece
Pixabay.com

Ako osuđeni ne izvrši rad za opće dobro, završit će u zatvoru na 11 mjeseci

Općinski sud u Karlovcu je ovih dana zbog kaznenog djelo protiv opće sigurnosti – dovođenjem u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na 11 mjeseci zatvora osudio 50-godišnjeg Karlovčanina, s tim da će mu kazna biti pretvorena u rad za opće dobro na način da mu se jedan dan pretvara u dva sata rada.

Događaj se zbio 7. prosinca 2018. godine oko 8.45 sati i doista je grozan. Okrivljeni je kobne zgode u mjestu Čabdin na području Jastrebarskog, misleći da se u automobilu Mini Cooper, koji mu je nailazio iz suprotnog smjera, nalazi muškarac iz Karlovca s kojim je imao neke neraščišćene račune, svojim Mercedesom prešao na suprotnu traku te krenuo ususret tom vozilu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za volanom Minija, međutim, nije bio taj muškaraca, već je bila ženska osoba koja je vozila svoje troje malodobne djece.

Kako bi izbjegla direktni sudar, naglo je skrenula na travnatu površinu, pa samo zahvaljujući slučaju nije došlo do tragedije. On i djeca, srećom, prošli su bez ozljeda.

Ako osuđeni ne izvrši rad za opće dobro, završit će u zatvoru na 11 mjeseci.

Sudilo mu se u istom postupku i za dvije prijetnje ubojstvom drugom muškarcu, istom onom za kojega je smatrao da je vozio Mini Cooper, ali je u tom dijelu oslobođen optužbi.

Izdvojeno


Reci što misliš!