VIJESTI / KARLOVAC

OBISTINILE SE PROGNOZE

Karlovačko i dugoreško područje pogodilo jako nevrijeme, padala i tuča veličine jajeta - oštećeni auti, "probušeni" crijepovi, Pučko bez dijela krova...

Karlovačko i dugoreško područje pogodilo jako nevrijeme, padala i tuča veličine jajeta - oštećeni auti,

Najave meteorologa o dramatičnoj promjeni vremena na karlovačkom području obistinile su se oko 17.45 sati

Najave meteorologa da nam stiže još jedna dramatična promjena vremena na karlovačkom i dugoreškom području obistinile su se u potpunosti, i to bučno i silovito.

Oko 17.45 sati sručilo se na područje Karlovca grmljavinsko nevrijeme, jak vjetar i kiša, a potom i krupna tuča, od veličine oraha do, ponegdje, i puno veća. Slično je bilo i na dugoreškom području, tamo s tučom i veličine jajeta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I dok nam čitatelji šalju fotografije koje zorno pokazuju kako su, osim povrća i voća, ponegdje - najviše na Maloj Švarči, Turnju i Cerovcu Vukmanićkom -  stradala i vjetrobranska stakla automobila, krovovi kuća zbog kojih, jer kiša i dalje pada, strahuju od dodatnih problema, kolike su štete i gdje su sve nastale, tek će se utvrđivati.

Služba civilne zaštite u Karlovcu imala je poziva zbog vode u podrumima, skinutog crijepa itd., ali i zbog srušenog drveta u Jarčem Polju. No, kažu nam u Službi, radilo se o nekoliko dojava, "ništa drastično" i to s karlovačkog i dugoreškog područja; poziva iz drugih dijelova županije, barem do 18.15, nije bilo.

Zgrada Pučkog otvorenog učilišta u Dugoj Resi ostala je bez dijela limenog krova, a kiša je procurila i u Veliku i Malu gradsku vijećnicu.

FOTO GALERIJA...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!