VIJESTI / KARLOVAC

JOŠ NIJE RAZJAŠNJENO

Zastrašujući zvuci na Rakovcu 2: Je li moguće da naša bešćutnost nema granica? Čitatelj javlja da je netko mučio psa, većina komentatora također to misli

Zastrašujući zvuci na Rakovcu 2: Je li moguće da naša bešćutnost nema granica? Čitatelj javlja da je netko mučio psa, većina komentatora također to misli

Više od stotinu komentara do sad su naši čitatelji ostavili na FB stranici KAportala

Tekst s videom - iako neki čitatelji kažu da ga ne vide - o neobičnim zvukovima na Rakovcu izazvao je brojne komentare naših čitatelja, što na portalu što na FB stranici, a baš kao što većina misli da se radilo o glasanju zlostavljanog psa, tako piše i u e-mailu pristiglom u redakciju.

Naravno, među više od stotinu komentara, uz one u kojima čitatelji pišu da se lavež pasa čuo u različitim dijelovima Karlovca i da je ovo s Rakovca zvučalo kao zlostavljanje psa, ima i onih koji pišu o vanzemaljcima pristiglim na cijepljenje, nas prozivaju da lažemo i da ne postoji snimka, šale se s poznanicima ispitujući ih što su radili, ali i onih koji svjedoče da su čuli ženu koja je vikala da će zvati policiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Čula sam da neka žena iz jedne od zgrada do naše viče "siroto pseto" i da će zvati policiju, napisala je jedna Karlovčanka.

Slična verzija događaja stiže i od jednog čitatelja koji je prepričao što mu je rekla sestra jer on tada nije bio u stanu. Ima objašnjenje i za svjetla.

- Svjetla na zgradi su zapravo svjetla iz stana predzadnjeg po redu, a šta se tiče zvukova, ovo je opis moje sestre: "To nije bilo sinoć nego preksinoć, a možda se ponavlja.. svi smo izašli na balkone u šoku, ispostavilo se da netko muči psa s druge strane garaže. Neka žena je počela urlat' da će zvat policiju, da prestanu mučit psa", opisao je.

Policija nam je jutros, kao što smo i objavili, kazala da nema nikakvih saznanja o sinoćnjem događaju na Rakovcu.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!