VIJESTI / KARLOVAC

HRPA LOVE

Karlovački taksist vozio stranku za Dubrovnik - već je bio na skoro pola puta nazad, kad je na zadnjem sjedištu svog taksija imao što za vidjeti

Karlovački taksist vozio stranku za Dubrovnik - već je bio na skoro pola puta nazad, kad je na zadnjem sjedištu svog taksija imao što za vidjeti

Tri kuverte pune novčanica, nije ih brojao ali po procjeni bilo je možda i sto tisuća kuna. Vrijedni taksist Nikica nije se dvoumio što će, već je odmah okrenuo taksi i vratio se u Dubrovnik kako bi stranci vratio novac.

Taksisti se u svom radnom vijeku svega nagledaju i svašta dožive, no ono što je doživio Karlovčanin Nikica Rukavina sigurno nije baš svakodnevna situacija.

Vozio je stranku koja je imala prometnu nesreću na karlovačkom području u Dubrovnik i uredno ga ostavio na željenoj destinaciji na jugu Hrvatske i polako krenuo natrag prema Karlovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, kako nam je ispričao vlasnik taksi obrta koji vozi za Cameo Ivica Ika Ribičić, vozača su zvali iz središnjice kako se klijent požalio da je izgubio novac, i to veću količinu. Taksist je već bio kod Splita kad je stao i na zadnjem sjedištu automobila imao i što vidjeti.

Tri kuverte pune novčanica, nije ih brojao ali po procjeni bilo je možda i sto tisuća kuna. Vrijedni taksist Nikica nije dvojio, nego okrenuo taksi i vratio se u Dubrovnik kako bi stranci vratio novac. 

Na koncu se i ispostavilo da je u taksiju bilo ostavljeno 90-ak tisuća kuna. Prilično puno keša za jednog putnika. Nakon što je stranci vratio novac dobio je i nagradu - cijelih sto kuna?!

Ribičić nam kaže da u taksijima često znaju pronaći razne stvari, no događa se da se nikad klijent ne javi. Ima onih koji bi i ovakav vrijedan nalaz - hrpu love sigurno zadržali i pravili se da nije ništa ostavljeno u taksiju. Međutim, njegov Cameo vozač pravi je poštenjačina što je i dokazao na ovom primjeru... 

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!