VIJESTI / KARLOVAC

ODRŽAT ĆE SE 16. TRAVNJA

Mjesni izbori u gradu Karlovcu! HDZ ništa ne prepušta slučaju, kampanja je već počela - svoje kandidacijske liste predaje već danas

Mjesni izbori u gradu Karlovcu! HDZ ništa ne prepušta slučaju, kampanja je već počela - svoje kandidacijske liste predaje već danas

Za primijetiti je da je gradonačelnik u zadnjih nekoliko tjedna prisutan na terenu više nego ikad te aktivnosti gradske uprave komunicira ili bolje rečeno reciklira gotovo redovito kroz konferencije za medije.

Za malo više od dva tjedna, građani Karlovca ponovno će na izbore. Ovaj puta za članove vijeća 12 gradskih četvrti i vijeća 26 mjesnih odbora na području grada. 

Izbori su raspisani 16. ožujka, kandidati svoje liste mogu predati zaključno s 30. ožujkom do 24 sata, a Gradsko izborno povjerenstvo će do 1. travnja zaključno do 24 sata objaviti pravovaljane predložene liste za izbor članova vijeća mjesne samouprave te objaviti zbirnu listu. Izbori će se održati u nedjelju, 16. travnja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradsko izborno povjerenstvo imenovano je na sjednici Gradskog vijeća 7. ožujka. Za predsjednicu je postavljena Danijela Družak Rade, zamjenica je Jasna Radman, a članice su Zrinka Belavić, Marina Golubić, Ljerka Horvat i Daria Trivanović. 

Ponovimo kako je karlovačka oporba, Možemo, SDP i Nova ljevica, najavila zajednički izlazak na ove izbore, no isto tako neće sa svojim listama ići u svim mjesnim odborima, no pokrit će sve gradske četvrti.

Danas je pak Gradska organizacija HDZ-a Karlovac najavila predaju svojih kandidacijskih lista, te će pritom i održati konferenciju za medije u 17 sati, na kojoj će se javnosti obratiti nositelj liste HDZ-a Borlin Josip Čavlović, šefica karlovačkog Zavoda za zapošljavanje Ivana Mehle kao nositeljica liste HDZ-a Novi Centar te nositelj liste HDZ-a Grabrik dr. Dragan Božičević. 

Bit će tu i gradonačelnik i predsjednik karlovačkog HDZ-a Damir Mandić koji je, za primijetiti je, u zadnjih nekoliko tjedna prisutan na terenu kao da se radi o onim "velikim" lokalnim izborima, a sve aktivnosti gradske uprave komunicira, ili bolje rečeno reciklira gotovo redovito kroz konferencije za medije.

Prigodno eto, 1. travnja, Ivana Mehle, ali u funkciji tajnice Vijeća gradske četvrti Novi centar, poziva na izložbu fotografija Novog centra iz razdoblja druge polovice prošlog stoljeća koja će se održati na trgu ispred ulaza u Kaufland. Kako pojašnjava, radi se o fotografijama u crno - bijeloj tehnici koje su fotografirali sugrađani i već je bila dvaput postavljana i pobudila interes velikog broj prolaznika. 

Ovakav repertoar građane sigurno očekuje sve do 16. travnja. 

Izdvojeno


Reci što misliš!