VIJESTI / KARLOVAC

PROBLEMI U ZVIJEZDI

Zbog radova u Zvijezdi stanari Banjavčićeve ostali bez pristupa: Nije moglo vozilo Čistoće, boje se da neće moći vatrogasci i hitna

Zbog radova u Zvijezdi stanari Banjavčićeve ostali bez pristupa: Nije moglo vozilo Čistoće, boje se da neće moći vatrogasci i hitna

Do sada nismo zaprimili pritužbe o nemogućnosti prilaza u hitnim slučajevima, odgovorili su iz gradske uprave.

Stanari zgrade na adresi Banjavčićeva 10 u Karlovcu su se požalili KAportalu kako u ponedjeljak vozilo Čistoće nije moglo zbog radova na rekonstrukciji odvodnje i vodoopskrbe u njihovoj ulici pristupiti i odvesti otpad, a to potvrđuju i iz te gradske tvrtke.

- Prilagođavamo se situaciji na terenu te, ako nismo u mogućnosti izvršiti odvoz otpada na dan kad je to uobičajeno, odvoz realiziramo čim se za to steknu uvjeti. Korisnicima neće biti naplaćena usluga odvoza koja nije realizirana, navode iz Čistoće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stanari ujedno upozoravaju da, ako ne može pristupiti kamion te tvrtke, ne mogu pristupiti niti službe kao što su hitna medicinska pomoć ili vatrogasci.

Pitali smo Grad Karlovac može li zajamčiti stanarima korištenje usluga takvih službi za radova.

- Prilikom izdavanja Rješenja o privremenoj regulaciji prometa u Zvijezdi, obavijest o istome se šalje svim interventnim i komunalnim službama. Uz takav način informiranja, predstavnici hitnih služba sudjeluju i na gradilišnim koordinacijama te su upoznati sa stanjem i dinamikom radova. Sukladno navedenom, do sada nismo zaprimili pritužbe o nemogućnosti prilaza u hitnim slučajevima, odgovorili su iz gradske uprave.

Izdvojeno


Reci što misliš!