VIJESTI / KARLOVAC

EKOCID U KORANI

Iz Grada Karlovca se oglasili nakon objave fotografija sramotnog deponija kod mosta na Rakovcu: Izvođač dužan ukloniti otpad, neplanirane stvari se događaju

Iz Grada Karlovca se oglasili nakon objave fotografija sramotnog deponija kod mosta na Rakovcu: Izvođač dužan ukloniti otpad, neplanirane stvari se događaju

- Izvođač radova potvrdio nam je da će angažirati ovlaštene osobe i ukloniti dijelove cijevi, odnosno, građevinskog otpada koji je nehotice završio u Korani, dodaju u Gradu.

- Izvođač na rekonstrukciji Mosta SJP Grom je temeljem odredbi potpisanog ugovora o izvođenju radova, projektne dokumentacije i izdanih posebnih uvjeta dužan radove izvoditi štiteći pri tom okoliš, te propisno gospodariti i zbrinjavati građevinski otpad, izvijestili su iz karlovačke gradske uprave a nakon što je KAportal pisao o pravom podvodnom deponiju ispod mosta na Rakovcu.

Sramotne podvodne fotografije snimili su članovi KPA Karlovac, a koji pokazuje da je hrpa materijala, pa čak i azbestnih cijevi završilo na dnu rijeke podno mosta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Gradu su još rekli da se od početka radova na rekonstrukciji mosta upravo tako i radi, o čemu postoji sva potrebna dokumentacija, ali na žalost, neplanirane stvari se događaju.

- Izvođač radova potvrdio nam je da će angažirati ovlaštene osobe i ukloniti dijelove cijevi, odnosno, građevinskog otpada koji je nehotice završio u Korani, dodaju u Gradu.

Po završetku radova na rekonstrukciji Mosta SJP Grom izvođač je dužan, što je navedeno u potpisanom ugovoru, očistiti gradilište i ostaviti ga urednim, zaključili su.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!