GASTRO

Subota na Kalvariji - event koji spaja dobru vibru Kluba D s finom hranom restorana Kalvarija

Subota na Kalvariji - event koji spaja dobru vibru Kluba D s finom
hranom restorana Kalvarija

Prvi Kalvarija event posvećujemo druženju i dobroj glazbi. Odlučili smo spojiti dobru vibru nekadašnjeg Kluba D s finom hranom restorana Kalvarija.

O gastronomskoj ponudi restorana Kalvarija doista nije potrebno puno pričati, generacijama je poznata po jelovnicima koji se temelje na najkvalitetnijim namirnicama. Uvijek smo se trudili gostima pružiti vrhunski užitak za nepca i ponuditi nešto drugačije od uobičajenih menija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Želimo se družiti s našim redovnim, dragim gostima, ali i predstaviti onima koji nisu imali prilike posjetiti restoran Kalvarija, stvoriti novo, drugačije mjesto za izlazak, mjesto na kojem ćete se moći opustiti uz čašu vrhunskog vina ili piva, uz malo drugačiju glazbu i finu hranu.

Za druženje u subotu, 4. veljače 2017. pripremili smo i poseban meni za one koji nisu previše gladni, a željeli bi kušati neke od delicija našeg restorana. 

- Zimske „Kalvarija“ bruskete cijena: 15 kn - Debrecinka braće Čućković, domaći čips i ajvar cijena: 20 kn - Prodimljeni pileći batačići i domaći čips cijena: 30 kn - Tagliate hanger steak-a na rikuli s Grana Padana sirom cijena: 30 kn

Kako bi vam omogućili da kušate i neka vina vrijedna pažnje, ovom prigodom iz naše ponude smo odabrali dva bijela istarska i jedno crno vino s Pelješca koje ćemo točiti na čaše...

- Malvazija Kabola Markežić 0,10 cijena: 6,5 kn - Domaine Koquelicot, Epicuria Chardonnay 0,10 cijena: 22 kn - Dingač Skaramuča 0,10 cijena: 22 kn

PRATITE NAS NA FACEBOOKU!

Kako hrana voli i pivo za subotu smo iz naše ponude izdvojili:

Chimay Trappist Brune Première 0,75 cijena: 75 kn Weihenstephaner Vitus 0,50 cijena: 30 kn Varionica pale ale 0,33 cijena 16 kn

Sjećate li se kako smo se nekad družili na Kalvariji? Subota na Kalvariji je namijenjena svima koji misle da nemaju gdje izaći, a koji ne žele subotnju večer provesti pred televizorom, već se opustiti u dobrom društvu. Kao nekad u Klubu D, pripremili smo za vas i poseban izbor dobre glazbe u kojoj će te sigurno uživati.

Ne propustite event o kojem će se pričati! P.S. Pušači, bez brige! Nećete biti zakinuti, za vas imamo jedinstven pušački prostor ;-)

KONTAKT:

Restoran Kalvarija, Vučjak 3, Karlovac

Rezervacije na telefone 047/454-111, 098/247-455, 098/699-001

Sponzorirani članak

GDJE SMO?

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.