GDJE I KAD?

HIBRIDNI GRAD

Radionice i izložbe udruge KA-MATRIX i zagrebačke Radione privukle brojne mlade sudionike i posjetitelje

Radionice i izložbe udruge KA-MATRIX i zagrebačke Radione privukle brojne mlade sudionike i posjetitelje

Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX tijekom četvrtka i petka organizirala je više kreativnih aktivnosti uz izložbu radova zagrebačke organizacije Radiona.

U četvrtak su u suradnji s udrugom Radiona iz Zagreba provedene radionice "Diorama" pod vodstvom Paule Bučan i "Crtajući roboti" (Deborah Hustić), a u večernjim satima u galeriji ZILIK otvorena je izložba Rijeke izmjenične struje – hibridni ekosustav. Izložba se može pogledati svakim danom od 18 do 20 sati, a bit će otvorena do 11. lipnja. U slučaju zainteresiranosti veće skupina možete se javiti na telefon 095 444 6880 ili mailom na [email protected] kako bi se organiziralo vođenje van navedenih termina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na izložbi se mogu vidjeti radovi nastali tijekom deset godina, a sastoji se od interaktivnih igračih konzola, uradi sam sintesajzera, robotske ruke te ostalih zanimljivosti iz sfere uradi sam elektronike, robotike i umjetnosti.

Tijekom petka u prostoru Urbanog parka HD započeo je edukativni ciklus radionica u sklopu programa "Vizualiziraj ovo! od publike do izvođača #2" uz vodstvo akademske umjetnice Mije Maraković koji se nastavlja tijekom lipnja i srpnja.

Program je proveden u sklopu projekta Nova kultura _ Hibridni grad 021. uz suradnju s udrugom Radiona uz potporu Zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture i medija RH, Grada Karlovca, Karlovačke županije i pomoć Centra za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor i projekta Vizualiziraj ovo! od publike do izvođača #2 uz potporu Ministarstva kulture i medija RH


 

Izdvojeno


Reci što misliš!