GDJE I KAD?

Mala scena i Urbani park pripremili bogat i sadržajan program za svibanj - koncerti, partijanje, jam session, predstava...

Mala scena i Urbani park pripremili bogat i sadržajan program za svibanj - koncerti, partijanje, jam session, predstava...

Svibanj na Maloj Sceni i u Urbanom Parku donosi glazbene, kreativne,edukativne i rekreacijske sadržaje namijenjene svim dobnim skupinama od osnovnoškolaca do mladih i odraslih. 

U okviru glazbenih programa na sceni gostuju riječki, zagrebački i karlovački bendovi te DJ izvođači  My Buddy Moose, Po'metra crijeva, Pomelo Chess Society, Kosan i Martin Ladika, DJ Labud, Dujo Jokić, Uminal, DJ Pigi, a u prvu subotu u mjesecu uvest će nas predstavnici neformalne incijative GOOD VIBE TRIBE s novim izdanjem popularnog Jam sessiona formata Scan the Jam.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na Maloj Sceni nastavlja se u i provedba glazbenih radionica Glazbenog Centra Buka, rekreativne POI radionice, treninzi zračnih cirkuskih disciplina te aktivnosti u sklopu KA-MATRIX projekta „Vizualiziraj ovo” namijenjene osnovnoškolcima. Uz ove kreativne programe, održat će se i projekcija te dodjela nagrada u okviru festivala Stop Motion Scena praćena dnevnim radioničkim programom za djecu i mlade. 

Na kraju mjeseca na Maloj Sceni održat će se i gostujuća produkcije predstave „Bear with me” autorice Irene Boćkaj. 

Savez udruga KAoperativa ovim putem poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u Volonterskoj akciji održavanja i uređenja Urbanog Parka za nadolazeću sezonu događanja na otvorenom.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!