GDJE I KAD?

RUČAK ZA SVE

Karlovačke udruge nakon Karlovca pripremaju danas besplatan ručak i za Siščane - od 9 sati na platou Gradske tržnice Sisak

Karlovačke udruge nakon Karlovca pripremaju danas besplatan ručak i za Siščane - od 9 sati na platou Gradske tržnice Sisak

Karlovačke udruge KA-MATRIX, Avadhuta i Eko Pan organiziraju javnu akciju „Ručak za sve” koja će se održati danas od 9 sati na platou ispred Gradske tržnice Sisak u sklopu projekta "Suradnjom i praksom do održive zajednice".

Uz navedene udruge u akciji "Ručak za sve" sudjelovat će i članovi i članice udruga Naš Turanj, ROMB i Saveza udruga Kaoperativa, koje su se od samog početka uključene u provedbu projekta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Međunarodnu akciju podjele besplatnih obroka, pokrenula je prije desetak godina udruga Avadhuta, a "Ručak za sve" provodi se i kroz inicijativu Giving Tuesday. 

Provedbom projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice informiraju se i povezuju lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca te Karlovačke, Zagrebačke i Sisačko - moslavačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i prethodnih iskustava.

Izdvojeno


Reci što misliš!