GDJE I KAD?

ROCK KLUB

Kreće nova sezona redovnih svirki u Stardustu - već dogovorene svirke dvadesetak bendova, ove subote na redu TV Eye

Kreće nova sezona redovnih svirki u Stardustu - već dogovorene svirke dvadesetak bendova, ove subote na redu TV Eye

Prošle subote, gotovo bi se moglo reći tradicionalnim koncertom Nipplesa, započela je nova sezona svirki u Stardustu u Preradovićevoj ulici, malom ali vrijednom klubu kakvih danas itekako nedostaje diljem Hrvatske, štoviše izvan Zagreba rijetko se mogu uopće pronaći, barem s tako redovnim programom.

Za predstojeću sezonu već je dogovoreno dvadesetak koncerata, a ove subote prvi gost je zagrebački bend TV Eye, garage rock bend koji predvodi poznati hrvatski glumac Miran Kurspahić. Riječ je o autorskom bendu koji je većini onih koji su ih čuli predstavljao vrlo ugodno iznenađenje pa svakako vrijedi ove subote rezervirati vrijeme za posjet Stardustu, a dodatna pogodnost je i - besplatan ulaz.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim svirki subotom povremeno će biti i dodatnih događanja pa će tako već u utorak, uz Halloween, u Stardustu zasvirati 2fir, duo koji svira irske pjesme. 

U studenom nas, pak, očekuju: 4.11. One Big Mob (tribute to RHCP), 11.11. IDEM i VOADO (indie poprock), 18.11. The Legacy of Motorhead, a 25.11. kao što smo već i najavili, festival "Udar groma" uz riječke bendove Krematorium i Zenoth te varaždinski bend Bednja.

U nastavku sezone dogovorene su svirke bendova: Đutko i plodovi zemlje, Rebel Star, Supergrupa, Bleach Boys (tribute to Nirvana), Erotic Biljan & His Heretics, The Stack Shots, Miki Solus, Djeca!, Sane, Donkey Hot, My Buddy Moose...

U svakom slučaju sve ljubitelje dobre svirke uživo očekuje puno ugodnih subotnjih večeri u Stardustu.

Izdvojeno


Reci što misliš!