GDJE I KAD?

POČELA PRODAJA

Sve je spremno za 12. humanitarni koncert "Njima na dar" za oboljelu djecu - po prvi puta je u ŠSD Mladost, glavni gost Škoro

Sve je spremno za 12. humanitarni koncert

Pred nama je još jedan prekrasan humanitarni koncert "Njima na dar" u organizaciji udruge Jak kao Jakov, koji se tradicionalno održava na Jakovljev rođendan, 19. svibnja.

Ove godine koncert će se po prvi puta održati u ŠSD Mladost, a kao i svake godine sav prihod bit će namijenjen za djecu oboljelu od malignih bolesti koja su trenutno na liječenju, a posebno onima čije su obitelji socijalno ugrožene i kojima želimo olakšati teške dane dok njihova djeca vode svoje najveće bitke - za život.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove godine na velikom humanitarnom koncertu nastupaju Miroslav Škoro, Tamburaški Sastav Boemi, Plesni Studio Ventus, Dječji zbor "Zorica". Dječji zbor OŠ Švarča i Glazbena skupina Notice.

Ulaznice za koncert po cijeni od 10 € mogu se već nabaviti u prostorijama udruge Jak kao Jakov (Radićeva 23), u Lin knjižari i papirnici na drugom katu Gradske tržnice te u Refanu u Karlovčanki. 

Svi koji žele poslati dodatnu pomoć za humanitarnu akciju NJIMA NA DAR mogu to učiniti na broj računa humanitarne akcije za pomoć oboljeloj djeci:
HR3324020061500139160, s opisom plaćanja: donacija NJIMA NA DAR.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!