GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Playboyeva zečica na snimanju u Karlovcu - Lounge bar Catalpa kao set za prosinački broj FOTOGALERIJA

Playboyeva zečica na snimanju u Karlovcu - Lounge bar Catalpa kao
set za prosinački broj FOTOGALERIJA

Catalpu je izabrao jer je idealan prostor za ovakva snimanja, a Karlovac jer je za njega sentimentalno vezan i u njega često dolazi.

- Karlovac je izuzetno fotogeničan, volim ga i često sam tu. Kao suradnik Playboya ponekad imam pravo birati djevojku i lokaciju. Izabrao sam Taru i Karlovac. Ovog se puta radi o snimanju u interijeru, tako da kiša ne smeta, a za ovaj je posao najbitnije da je djevojka dobro raspoložena, priča nam Imprić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zahtjevna snimanja

Sudeći po viđenom u Catalpi, ta mu se želja ostvarila, pa je Tara prvo spremno pozirala za lokalne medije, a onda se na posao bacio Vladimir. Ovakva snimanja dosta su zahtjevna, pa nam kaže, kako mogu trajati od pet do deset sati. On je pak "stara škola", nekad se radilo na filmu pa se svakom snimku pridavala posebna pažnja. Upravo stoga, dodaje, na ovakvim fotografijama nije potrebno puno dodatnih intervencija u digitalnoj obradi.

Na  pitanje kako to da je ovog puta za izdanje hrvatskog Playboya izabrao Slovenku, Imprić kaže da Tara već ima iskustva jer su njezine fotografije izašle u slovenskom izdanju. Hrvatice su, zanimljivo, po tom pitaju prilično konzervativne, pa je teže naći djevojke raspoložene  za ovakvu promociju. Jedan je njegov model, Ena Friedrich nakon Playboya napravila zapaženu karijeru u Indiji, pa sad snima filmove u Bollywoodu.

Odskočna daska

- Playboy može biti odlična odskočna daska za nastavak karijere, dodao je Imprić.

Osim šminke, izbora odjeće - donjeg rublja, za sjaj modela pobrinuo se i Zlatni centar Lewiko. Njegova PR menadžerica Leona Kos za Taru je izabrala više kompleta nakita, od zaručničkog prstenja, narukvica i ogrlica.

Catalpa će svoja vrata otvoriti večeras...

Sponzorirani članak

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.