GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U Zorin domu večeras koncert Vladimira Babina, u petak hit komedija "Besplatni WI-FI"

U Zorin domu večeras koncert Vladimira Babina, u petak hit komedija

U Gradskom kazalištu Zorin dom večeras u 20 sati koncert će održati jedan od najeminentnijih predstavnika srednje generacije hrvatskih pijanista, Vladimir Babin. Babin je dobitnik brojnih nagrada na pijanističkim natjecanjima, kao i nagrade Rektorata Zagrebačkog sveučilišta kao najbolji student diplomant. Koncertira kao solist i član komornih sastava po Hrvatskoj i inozemstvu te nastupa uz orkestre kao solist. Snimao je za razne TV i radio postaje, te nekoliko CD-a (CD "Pod Učkom", CD “Hrvatska solo popijevka”, solo live CD s djelima Bacha, Beethovena, Szymanowskog i Papandopula, live CD-DVD s djelima Schumanna i Chopina, live CD - XX stoljeće od klasike do jazza, te live CD-DVD 3.Beethovenov klavirski koncert s orkestrom HNK Rijeka).

Solistički repertoar Vladimira Babina obuhvaća djela svih stilskih razdoblja, a posebnu sklonost ispoljava prema hrvatskim autorima. Osim s klasikom, Babin često nastupa i kao vrstan jazz pijanist (njegov CD "Jazzyland" doživio je veliki uspjeh kod publike i kritike, kao i najnoviji CD “Moodology” sa saxofonistom Z.Baraćem).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak u 20 sati, pak, u Zorin domu gostuje HNK Zadar s hit komedijom "Besplatni WI-FI". Ova predstava s vrlo aktualnom temom iz suvremenog života donosi priču o troje razvedenih samaca prisiljenih živjeti u sustanarstvu jer zbog velikih troškova i financijske krize to je jedino rješenje za uštedu. Hoće li taj suživot biti sretan, vedar? Hoće li Internet služiti samo za održavanje kontakta s vanjskim svijetom ili će se umiješati u sentimentalni život i narušiti skladni sustanarski odnos trojke?

Režiser predstave je Zoran Mužić, a glume Žana Bumber, Alen Liverić i Petra Težak.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!