GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Posljednji karlovački vikend Riječnog kina donosi dobre filmove, ali i svirke, kvizove, radionice za male i velike...

Posljednji karlovački vikend Riječnog kina donosi dobre filmove,
ali i svirke, kvizove, radionice za male i velike...

Pred nama je posljednji karlovački vikend Riječnog kina, koji će u tri večeri ponuditi svim uzrastima puno dobre zabave, i to ne samo uz filmove, već i uz glazbu, natjecanja, radionice...

Večeras će u 20 sati program otvoriti - svirka. Gošća Karlovca je mlada kantautorica Dorotea Zovko, ili umjetničkim imenom Aklea Neon. Ova Osječanka sa zagrebačkom adresom predstavit će se afrosoul glazbom koju stvara i izvodi loop pedalom, gitarom i midi controllerom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 21 sat posjetitelje Foginovog očekuje novo izdanje kviza preko mobitela, a u 21:30 na redu je film. Večeras će publika moći uživati uz "Burek". Iako ovaj film govori o ekonomskoj krizi, tuge neće biti jer se okupljaju glumci iz Grčke, Srbije, Amerike i s Cipra koji, nakon što se upoznaju na porciji bureka, pričaju svoje priče i time prikazuju svoj narod.

U subotu u 20 sati program počinje zanimljivom radionicom izrade nakita, besplatnom za sve zainteresirane. Ovogodišnji karlovački program Riječnog kina uz Karlovačko na Foginovom kupalištu zaključit će u 21:30 film "Spider-man: Povratak kući", novi filmski hit o popularnom superjunaku.

No, subota nije i kraj filmskih druženja uz Koranu. U nedjelju je u Karlovcu na rasporedu i posljednje izdanje Riječnog kina za djecu, na plaži kod jablanova. Sve će početi u 20 sati prigodnom radionicom i igraonicom za mališane, dok ih u 21:30 očekuje projekcija najnovijeg dječjeg filmskog hita "Vrapčić Richard".

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!