GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Otvorene prijave za modele na Foto danima mladih (Karlovac, 22. - 26. kolovoza)

Otvorene prijave za modele na Foto danima mladih (Karlovac, 22. -
26. kolovoza)

Za sve mlade od 16 do 29 koje zanima svijet modelinga i koji se žele iskušati ispred kamere, otvorene su prijave za sudjelovanje na Foto danima mladih. Prijave su otvorene do nedjelje, 24. srpnja, a šesto izdanje Foto dana mladih održat će se u Karlovcu od 22. do 26. kolovoza.

Modeli će imati priliku biti fotografirani od strane mladih fotografa u tri kategorije: Prirodna i kulturna baština Karlovca“, „Umjetnička fotografija“ te „Reklamna fotografija“. Afirmacija modela i fotografa ostvarit će se mnogobrojnim izložbama fotografija ususret sedmih Foto dana mladih diljem Hrvatske i susjednih zemalja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Postupak prijave je vrlo jednostavan. Potrebno je poslati podatke i tri fotografije na email [email protected] do 24. srpnja. Kao modeli mogu se prijaviti i momci i djevojke u dobi od 16 do 29 godina koji dolaze iz Hrvatske ili iz neke zemlje regije. Više podataka o podacima potrebnima za prijavu potražite na http://fotodanimladih.com.hr/prijavi-se-kao-model-fdm-2016/. Kako bi se potaknula prijava modela iz Karlovca, prvih deset prijavljenih modela će biti oslobođeno plaćanja kotizacije. Modelima tijekom boravka na Foto danima mladih osigurani su hrana i smještaj.

Foto dani mladih je festival fotografije za mlade, čiji program uključuje izložbe, koncerte, radionice i predavanja te filmski program. Stručni tim Foto dana mladih upravo odlučuje između velikog broja prijava mladih fotografa na Foto dane mladih, kao i bendova za PickUp Music Festival na kojem će među mnogobrojnim mladim bendovima nastupiti i popularni splitski bend TBF. Javnosti će uskoro biti predstavljeni bogat program koji očekuje publiku i sudionike na Foto danima mladih.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!