GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Splitski ska-punkeri Justin's Johnson večeras u Papasu, stari rock hitovi uz Magic Bus u Podroomu

Splitski ska-punkeri Justin's Johnson večeras u Papasu, stari rock
hitovi uz Magic Bus u Podroomu

Splitski ska-punk bend Justin's Johnson održat će večeras koncert u Karlovcu, i to u Papa's baru. Nakon odlično prihvaćenog prvog albuma "Na krivom mjestu u pravo vrijeme" te niza koncerata diljem regije, koji su kulminirali uspješnim nastupom na najvećem festivalu na ovim prostorima, novosadskom Exitu, splitska šestorka ovih dana privodi kraju svoj novi album. Na nastupima već sviraju neke stvari s novog albuma pa će i Karlovčani večeras moći među prvima čuti što nas očekuje na njihovom novom dugosvirajućem uratku.

Bend čine Miro Alač (vokal, gitara), Bernard Andrijašević (bas), Ivan Boban (trombon), Marin Cecić (saksofon), Cyro Gastone (bubanj) i Frane Mihalj (truba). Početak svirke je u 23 sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Podroomu je večeras, pak, sve u znaku starog rocka. Sve kreće live nastupom dueta Magic Bus koji čine Darko Poštić i Dado Šipek, kojima će se večeras pridružiti i Robert Stanić kao gost. Na repertoaru su rock standardi od Bowieja, Beatlesa i Stonesa, preko Stranglersa, do Oasisa. Nakon svirke nastavlja se zabava u rock ritmu, a muziku će birati DJ Lepi. Početak svirke je u 22 sata.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!