GRAD KARLOVAC

BRAVO!

Gradonačelnik Mandić uručio nagrade najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima - svojim školama donijeli su i nekoliko Oskara znanja

Gradonačelnik Mandić uručio nagrade najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima - svojim školama donijeli su i nekoliko Oskara znanja
Grad Karlovac

Oskare znanja osvojili su učenici OŠ Dubovac i OŠ Grabrik.

Gradonačelnik Damir Mandić danas je uručio nagrade najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima, koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u područjima Globe programa, povijesti, Lidrana, tehničke kulture, informatike, matematike, fizike, Sigurno u prometu, Mladi tehničari te sportska natjecanja.

Kako su izvijestili iz gradske uprave, uz izvrsne rezultate na državnim natjecanjima, svojim školama donijeli su i nekoliko Oskara znanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Učenik OŠ Dubovac Maksim Stanković Šprajc osvojio je dva Oskara znanja. Jedan za prvo mjesto na 64. Državnom natjecanju mladih tehničara u kategoriji Robotskog spašavanja žrtve mentorice Biserka Papa Neskusil i Suzana Šnajdar, a drugi kao dio GLOBE OŠ Dubovac s Josipom Ferenčinom i Anjom Klokočki pod vodstvom mentorice Snježane Marković Zoraja.

Ni OŠ Grabrik nije ostala bez svog Oskara znanja koju je osvojila Lana Radujković, osvojivši mjesto na državnom natjecanju iz povijesti pod mentorstvom Vedrana Šenka. 

- Svim učenicima čestitamo na njihovom uspjehu, poručili su iz Grada. 

Izdvojeno


Reci što misliš!